Gaļas salāti ar āboliem

Sastāvs: 400 g ceptas vai vārītas gaļas, 300 g kartupeļu, 100 g ābolu, 150 g skābētu gurķu, 10 g sinepju, sāls, pipari, 2 cieti vārītas olas, 200 g tatāru mērces, 15 g sīpolu, 1/2 citrona, pētersīļi, 100 g gaļas aspika, salātu lapas, vārītas bietes.

Pagatavošana

Gaļu, nomizotus ābolus, skābus gurķus un cieti vārītas olas sagriež salmiņos un sajauc ar 100 g tatāru mērces, kurai pievienota citrona sula, sāls, pipari un sasmalcināti sīpoli. Salātus liek stikla traukā, pārlej ar atlikušo mērces daļu, pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un rota ar kubikos sagrieztu gaļas aspiku, cieti vārtu olu ripiņām, salātu lapām.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt