Gaļas biezeņa zupa

Sastāvs: 500 g ūdens, 200 g vistas gaļas, 15 g burkānu, 10 g pētersīļu, 10 g sīpolu, 10 g kviešu miltu, 15 g sviesta, 1/4 olas, sāls, zaļumi

Pagatavošana

Vistu sadala vairākās daļās, pārlej aukstu ūdeni, uzvāra, noputo. Pēc tam pievieno sasmalcinātus burkānus, sīpolus, pētersīļus. Kad gaļa mīksta, to no kauliem atdala un vairākas reizes smaļ gaļas mašīnā. Lai iegūtu viendabīgu gaļas biezeņa zupu, tad gaļu pēc samalšanas vēl izberž caur smalku sietu. Samalto gaļu liek izkāstā buljonā, pievieno izkārsētus, atšķaidītus kviešu miltus un vāra 5 minūtes. Beidzot pievieno sviestu, olu, sakultu ar krējumu, sāli. Zupā pēc vēlēšanās var likt iegarenos gabaliņos sagrieztu vistas fileju.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt