Gaļa un kartupeļi veidnē

Sastāvs: 600 g teļa vai liellopu gaļas, 2 sīpoli, pipari, 1 glāze skāba krējuma, 5 vārīti kartupeļi, sāls, sviests, rīvmaize.

Pagatavošana

Labu, no cīpslām atdalītu gaļas mīkstumu griež mazos gabaliņos, liek ietaukotā veidnē, pārlej ar skāba krējuma, sasmalcinātu piparu un sīpolu maisījumu. Vārītus, atdzisušus kartupeļus sarīvē skaidiņās, pārber gaļai, pārkaisa ar sāli, pārlaista ar izkausētu sviestu, uzkaisa rīvmaizi. Veidnei uzliek vāku, cepeškrāsnī cep apmēram 1 stundu. Ēdienu pasniedz galdā veidnē. Piedeva salāti.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt