Džems no āboliem un bumbieriem ar apelsīnu

4 gb. āboli, 4 gb. bumbieri, 5 gb. apelsīni, 1 kg. cukurs, 1 vaniļas kātiņš.

Ābolus un bumbierus kārtīgi mazgājam, izgriežam serdi un griežam gabaliņos, ievietojam traukā. No apelsīniem izspiežam sulu, ar kuru pārlejam ābolus ar bumbieriem. No vaniļas kātiņa ar naža palīdzību izņemam sēkliņas un pievienojam klāt visam ar visu kātiņu. Pārberam visu ar cukuru un kārtīgi apmaisām. Liekam vārīties patstāvīgi maisot ar koka karoti. Vāram kamēr līdz masa sabiezē, tad izņemam lauka vaniļas kātiņu. Visu sablenderējam līdz iegūstam viendabīgu masu. Vēlreiz uzvāram, un karstu pildām iepriekš sagatavotas karsētās burciņās un vākojam. Atdzesējam. Uzglabājam aukstā vietā. Labu apetīti!

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt