Dārzeņu un augļu salāti

Sastāvs: 200 g gurķu, I50g ābolu, 100 g burkānu, 100g kolrābju 100g plūmju, 50g cidoniju sulas, zaļumi, 200 g saldā krējuma.

Pagatavošana

Gurķus nomizo, pārgriež gareniski uz pusēm un sagriež strēmelītēs, Ābolus nomizo, atbrīvo no serdes un sagriež šķēlītēs. Burkānus un kolrābjus sarīvē skaidiņās, plūmēm novelk miziņū, izņem kauliņus un sagriež šķēlītēs. Visu sajauc, apslaka ar cidoniju sulu un pievieno sīki sasmalcinātus zaļumus Pēc garšas pieber sali, Sagatavotus salātus un liek mazajos salātu traukos un pārliek ar putukrējumu Rotā ar augļiem un dārzeņiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt