Dārzeņu piedevas

Sastāvs: 150 g sv. kāposta, 100 g burkānu, 50 g dārza zirņu, 50 g pupiņu pākšu, 25 g sviesta, sāls

Pagatavošana

Dārzeņu piedevas gaļas un zivju ēdieniem pagatavo no 3-4 dažādiem dārzeņiem, ņemot tos dažādās attiecībās. Kāpostu galviņām noņem ārējās lapas, sagriež uz pusēm vai cetrās daļās, burkānus notīra, noskalo un atstāj veselus, nesasmalcinātus, pupiņu pākstīm nogriež galiņus un novelk sānu dzīsliņas, kāļus nomizo, noskalo, pārdala uz pusēm, ziedu kāpostu galviņas patur apmēram 15 minūtes aukstā etiķūdenī.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt