Cukgaļas galerts 2

Sastāvs: 2 kg sivēna gaļas, 1 sīpols, 4 kājas, 2 olu baltumi, pipari, sāls, sīpoli, vircas, 2 litri ūdens.

Pagatavošana

Sivēna gaļu sagriež glītos gabaliņos, sacērt kājas, uzliek kopā ar aukstu ūdeni vārīt, līdz ko uzvārās, nolej pirmo ūdeni ar visām putām, noskalo gaļu. pārlej jaunu ūdeni, pieliek vircas, sāli, sīpolu, vāra uz lēnas uguns. Kad sivēna gaļa mīksta, izņem no katla. Buljonu izkāš, noskaidro ar olu baltumu vēl reizi izkāš caur sietu, gaļu sakārto traukos, pārlej pāri buljonu. noliek aukstā vietā. Garnē ar zaļumiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt