Cūkas gaļas, kartupeļu un sēņu sautējums

Sastāvs: 100 g. cūkas gaļas, 50 g. vārītu sēņu, 15 g. puravu, 200 g. kartupeļu, 5 g. kviešu miltu, 15 g. sk. krējuma, zaļumi.

Pagatavošana

Gabaliņos sagrieztu cūkas gaļu (dūmotu vai sālītu) kopā ar sasmalcinātiem puraviem, sēnēm apcep, pieliek sāli, pārlej ūdeni vai buljonu un sautē. Kad gaļa pusmīksta, pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus un sautē, līdz gaļa un kartupeļi gatavi. Beidzot sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem, pievieno skābu krējumu. Sautējumu lej dziļākā traukā, pārkaisa zaļumus un pasniedz ar skābētiem gurķiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt