Čipsi (variants)

Sastāvs:

Pagatavošana

Kartupeļus notīra, nomazgā, sagriež salmiņos, tos notur stundu aukstā ūdenī, tad uz sieta notecina, drānā susina. Biezsienu katlā sakarsē taukus. Taukos pa daļām liek karfupeļu salmiņus.- cep brūnus, izņem ar putu karoti, uz sieta notecina un uz papīra nosusina, apkaisa ar smalko sāli. Salmiņus var uzglabāt vēsā, sausā vietā un pirms pasniegšanas atsildīt cepeškrāsnī. Variants. Kartupeļu salmiņus sagatavo kā iepriekš, bet pēc izcepšanas liek cepeškrāsnī un aizvākotā pannā lēnā siltumā turpina karsēšanu. Šādi kartupeļi nebūs sausi un kraukšķīgi, bet mīksti.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt