Cepumu šokolādes torte

Sastāvs: 0,5 kg. biskvītu, 1 gl stipras saldinātas kafijas, 0,5 kg šokolādes krēma, 200 g riekstu.

Pagatavošana

Veidni izklāj ar pergamenta papīru, ietauko. Biskvītus apmērcē siltā kafijā, pēc tam veidnē liek kārtu biskvītu, noklāj ar krēmu, liek atkal kārtu biskvītu, tad krēmu utt. Pēdējās kārtas biskvītus ar krēmu nenoziež. Veidni ar biskvītu liek vēsa vietā, uzliek nelielu slogu. Kad biskvīti sacietējuši viengabalainā tortē, to no veidnes izgāž, noņem pergamentu, virsu pārlej ar šokolādes glazūru, pārkaisa ar riekstiem , skaidiņās sarīvētu šokolādi vai biskvītu drumstalām.

Cepumu šokolādes torte
Cepumu šokolādes torte
Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt