Bumbieri cukura un etiķa sīrupā

100 g bumbieru Cukura un etiķa sīrupam: 40 g cukura, 50 g etiķa (3%), 50 g ūdens, 0,5 g kanēļa, 1 krustnagliņa.

Bumbierus nomazgā, nomizo, kātiņu nokasa, nogriež īsāku. Mazos bumbierus atstāj veselus, lielākos sagriež gareniski uz pusēm. Uz pusēm pārgriež arī kātiņu un ar seržu dobjamo karotīti izņem serdes. Tā sagatavotus bumbierus lēni vāra cukura un etiķa sīrupā, līdz, iedurot ar kociņu, nejūt pretestību. Izvārītos bumbierus sakārto stikla traukā un pārlej ar izkāstu, atdzesētu sīrupu.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt