Borščs

Sastāvs: 2 I buljona vai ūdens, 1 glāze vārītu, sarīvētu biešu, 1 gl. sasmalcinātu svaigu kāpostu, 1/2 gl. skaidās sarīvētu burkānu, 1 ēd.k. sasmalcināta sīpola, taukvielas, 1 ēd.k. tomātu pastas, 1 tēj.k. miltu, 2 kartupeļi, sāls, cukurs, citronskābe vai etiķis,

Pagatavošana

Ūdenī vai buljonā vāra kāpostus un iepriekš taukvielās apceptus burkānus un sīpolus. Kartupeļus sagriež stienīšos, liek zupā un vāra mīkstus. Taukvielās sacep miltus, pievieno tomātu pastu, visu atšķaida (ar zupas šķidrumu), pievieno zupai kopā ar bietēm. Pēc vajadzības zupu papildina ar sāli, cukuru vai etiķi. Pasniedzot borščā liek krējumu, pārkaisa ar zaļumiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt