Biskvītu un marmelādes pudiņš

Sastāvs: 200 gr karotes biskvītu, l/2 gl. stipra vīna, 50 gr pomeranču mizu, 200 gr marmelādes, 3 olu dzelt, 100 gr cukura, 1 gl. karsta piena.

Pagatavošana

Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos bis­kvītus sagriež lielākos kantainos gabaliņos un iepilda formā pārmai­ņus ar gabaliņos sagrieztu marmelādi.

Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, sajauc ar pienu un sakarsē, stipri kuļot, līdz viršanai, ar šo kulteni aplej pudiņu un cep krāsnī 20—30 min.

Pasniegt var ar vīna mērci.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt