Biezpiena bumbiņas

Sastāvs: 150 g biezpiena, 1/2 olas, 15 g kviešu miltu, 5 g kartupeļu cietes, 3 g cukura, sāls, 5 g sviesta, 10 g sk. krējuma.

Pagatavošana

Biezpienam pievieno olu, sāli, cukuru, kviešu miltus, kartupeļu cieti un samaisa. No sagatavotās masas veido apaļas bumbiņas, liek verdošā ūdenī, kam pievienota sāls, un vāra, līdz bumbiņas uzpeld virspusē. Tad ar putu karoti izņem, liek traukā un pārlej ar izkausētu sviestu. Pasniedz ar skābu krējumu. Biezpiena bumbiņas var pagatavot arī kā saldo ēdienu, tad biezpiena masai pievieno vairāk cukura.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt