Bietes ar pērļu sīpoliņiem (angļu gaumē)

Sastāvs: 4 personām, 1/2 kg biešu, 30 gabalu pērļu sīpoliņu, sīpols, citrons, 30 gramu sviesta, karote miltu, cukurs, 1/5 l gaļas buljona, sāls un pipari.

Pagatavošana

Smalkos kantainos gabaliņos sagrieztu sīpolu apcepj gaiši brūnu sviestā, klāt pievieno un gaiši brūnus apcepj miltus. Brūnus atšķaida ar gaļas buljonu, pievieno citronsulu, sāli, piparus. Šai mērcē sutina novārītas, nomizotas un šķēlēs sagrieztas bietes un iepriekš sagatavotus, mīkstus novārītus pērļu sīpoliņus. (Sīpoliņus nomazgā, apkaisa ar sāli, un pēc dažām stundām tiem noberž mizu, pēc tam vāra sālsūdenī 15 minūtes ar dažiem pilieniem etiķa).

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt