Biešu salāti

Sastāvs: 150 g biešu, 1/3 glāzes ūdens, 1 g ķimeņu, 10 g cukura, 25 g etiķa vai citrona sula.

Pagatavošana

Galda bietes ar mizu vāra ūdenī vai cep cepeškrāsnī mīkstas. Tad atdzesē, nomizo un ar robotu sakņu nazīti sagriež iegarenos gabaliņos, vai ripiņās. Ūdeni ar ķimenēm uzvāra, pievieno cukuru, etiķi, atdzesē un pārlej sagrieztām bietēm. Atstāj līdz nākamajai dienai ievilkties. Pasniedz pie aukstiem un karstiem gaļas ēdieniem.

Uzturvērtība: olbaltumvielas 1,2 g, ogļhidrāti 22,4 g, kalorijas 96.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt