Befstrogonovs

Sastāvs: 150 g. liellopa gaļas, 15 g. tauku, 25 g. sīpolu, 15 g. tomātu biezeņa, 5 g. kviešu miltu, 25 g. sk. krējuma, garšvielas.

Pagatavošana

Liellopa gaļas mīkstumu sagriež 1-2 cm biezās šķēlēs. Šķēles ar gaļas āmuru izdauza, sagriež apmēram 0,5 cm platās sloksnēs, tās savukārt iegarenos gabaliņos 3-4 cm garumā. Gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus. Tad pārliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu vai buljonu, pievieno sīpolus, tomātu biezeni, sāli, piparus, lauru lapas un sautē. Tad pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un sautē, līdz gaļa gatava. Pasniedz ar ceptiem vai vārītiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt