Baraviku buljons

Sastāvs: 200 g baravikas, 150 g putraimus, 400 g kartupeļus, 6 l ūdens, 50 g sviesta, 2 karotes skāba krējuma, sāls.

Pagatavošana

Kaltētas baravikas kārtīgi nomazgā, uzliek ar aukstu ūdeni un izvāra mīkstas. Tad atsevišķā traukā 2,5 l ūdens izvāra kādu 1/2 glāzi miežu putraimu vai grūdeņu, pieliek klāt smalki sakapātas vārītās baravikas līdz ar smalkās šķēlītēs sagrieztiem kartupeļiem un izvāra mīkstus arī kartupeļus. Beigās pieliek klāt divas karotes sviesta un skābo krējumu un visu vēlreiz uzvāra.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt