Auzu zupa

Sastāvs: Buljons 1,5l, kartupeļi 3gb, burkāni 1gb, sīpols 1gb, auzu pārslas 1/2glāzes, saulespuķu eļļa 1 ēd.k., sāls, pipari un zaļumi pēc garšas.

Pagatavošana

Mazgā un mizo kartupeļus, mazgā un tīra burkānus. Kartupeļus griež vidēja izmēra kubiņos, bet burkānus mazos salmiņos. Sīpolu notīra.

Buljonu uzvāra, pievieno ēd.k. eļļas, ieliek sīpolu un sagrieztos kartupeļus, burkānus. Vāra 10min., tad pievieno 1/2 glāzes auzu pārslu, visu pārmaisa, pagaršo un pievieno garšvielas. Turpina vārīt vēl 10min.

Izņem sīpolu un pārkaisa ar grieztiem zaļumiem. Zupa gatava. Labu apetīti!

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt