Aukstā zupa

Sastāvs: Divas 1/2 l burciņas marinētās galda bietes, 2 l Kefīra, 700 ml ūdens, 1/2 kg doktordesas, 1/2 kg svaigi gurķi, 4 novārītas olas, loki, diles, sāls, etiķis

Pagatavošana

Traukā ielejam kefīru, ūdeni, bietes un pievienojam iepriekš salmiņos sagrieztus gurķus, smalki grieztus zaļumus un kubiciņos sagrieztu desu, pārkaisam ar iepriekš novārītu, nomizotu un smalki rīvetu olu. Garšvielas pievieno pēc garšas. Visu kārtīgi samaisa un liek ledusskapī dzesēties.

Labu apetīti!

*No personīgas pieredzes var ieteikt izmantot "Talsu" vai "Kāruma" ražotu kefīru.

Aukstā zupa
Aukstā zupa

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt