Aukstā zupa “Okroška” ar desu

Sastāvs: 0,5l maizes kvass, 0,5l vārīta ūdens, 250gr doktordesas, 1gb gurķis, 2gb cieti vārītas olas, 4gb kartupeļu,  4gb redīsu. Krējums, sinepes, loki, dilles, pētersīļi, sāls, cukurs un pipari pēc garšas.

Pagatavošana

Novāra olas un kartupeļus ar mizu.

Kubiņos griež desu, nomizotu gurķi, nolobītu olu un nomzgātus redīsus.

Pievieno sasmalcinātus lokus un dilles. Sagatavotos produktus pārmaisa un pārlej ar kvasu un atdzesētu ūdeni.

Pievieno zaļumus, nedaudz sinepju, krējumu, sāli, piparus. Visu pārmaisa un liek dzesēt vēsā vietā.

Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Labu apetīti!

 

 

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt