Aukstā zupa ar skābenēm

Sastāvs: 3gb cieti vārītu olu, skābenes 1buntīte, dilles 1buntīte, loki 1buntīte, gurķis 200gr, ūdens 0,5l, kefīrs 1gl, gāzēts minerālūdens 1gl, sāls un pipari pēc garšas.

Pagatavošana

Zaļumus noskalo un nosusina. Liek vārīt smalki grieztas skābenes, vāra apmēram 5 min. Atdzesē.
Smalki griež dilles un lokus, liek traukā, kurā nedaudz zaļumus sablietē, tā lai no tiem izdalās sula, tad pievieno pie skābenēm un pārmaisa. Olas noloba un smalki sagriež un pievieno zupai. Gurķi nomizo un sagriež smalkos salmiņos, pievieno zupai. Pievieno zupai atdzesētu kefīru un minerālūdeni. Visu pārmaisa un pievieno sāli, piparus. Liek nedaudz dzesēt ledusskapī. Pasniedzot var pievienot krējumu un uz pusēm grieztu olu. Labu apetīti!

skābeņu aukstā zupa
skābeņu aukstā zupa

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt