Aukstā tomātu-zivju zupa

Sastāvs: 1 litrs tomātu sulas, 4 ēdamkarotes sakapātu sīpolu loku, 1 vārīta ola, 300 g zivju, 1-2 svaigi gurķi, 1 ēdamkarote diļļu, 4 ēdamkarotes krējuma, sāls.

Pagatavošana

Zupai nepieciešams izmantot svaigus, vārītus vai žāvētus zivs gabaliņus bez asakām. Zupa garšīga arī ar iztīrītām, sakapātām ķilavām. Sīpoliem pievieno sāli, saberž vai sakrata, līdz tie kļūst mīksti. cieti novārīto olu un gurķus sagriež gabaliņos, pievieno sīpoliem, pārlej ar tomātu sulu, iemaisa sagatavotās zivis, krējumu, pēc garšas pieliek sāli. Pasniedzot pievieno dilles.

Aukstā tomātu-zivju zupa
Aukstā tomātu-zivju zupa

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt