Aukstā sēņu zupa

Sastāvs: 1 litrs ūdens 100 g. kaltētu baraviku, 200 g. ceptas gaļas, 2 vārītas olas 100 g. krējuma, loki dilles 200 g svaigu gurķu, sāls, cukurs.

Pagatavošana

Kaltētas baravikas noskalo, pārlej ar remdenu ūdeni un uzbriedina, tajā pašā ūdenī novāra, tad nokāš.

Baravikas atdzesē un sagriež strēmelītēs, novārījumu atdzesē.

Gaļu, gurķus un cieti vārītas olas sagriež.

Lokiem pievieno sāli, saberž, līdz atdalās sula, dilles sakapā.

Visus sagatavotos produktus sajauc, pārlej ar sēņu buljonu, pieliek krējumu, sāls, cukurs pēc garšas. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar dillēm.

Aukstā sēņu zupa
Aukstā sēņu zupa

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt