Aukstā sēņu zupa

Sastāvs: 1/2 l ūdens, 100 g kaltētu baraviku, 100 g skāba krējuma, 1 vārītā ola, 1 gurķis, loki, sāls, dilles, cukurs, 2 vārīti kartupeļi.

Pagatavošana

Kaltētas baravikas noskalo, pārlej ar remdenu ūdeni, uzbriedina un tajā pašā ūdenī izvāra. Baravikas uz sietiņa notecina, tad sagriež. Sēņu novārījumu atdzesē. Olas dzeltenumu kopā ar novārītiem kartupeļiem sarīvē vai izspiež caur sietu. Lokiem pievieno sāli, saspiež, līdz atdalās sula, dilles sakapā, gurķus un olas baltumu sagriež mazos kubiņos. Visus sagatavotos produktus samaisa, pārlej ar atdzesēto sēņu novārījumu, pievieno krējumu.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt