Ātrvārīšanas katlā gatavoti kartupeļi 1

Sastāvs:

Pagatavošana

1. Kartupeļus liek katlā, uzlej verdošu ūdeni tā, lai ūdens būtu 1 cm virs kartupeļiem, pieliek sāli, katlu noslēdz un pēc uzvārīšanās karsē 8—10 minūtes. Katlu atdzesē zem aukstas ūdens strūklas vai ievietojot pamatni aukstā ūdenī, tad katlam noņem vāku, no kartupeļiem nolej ūdeni un kartupeļus nosusina.

2. Katlā ielej karstu ūdeni līdz katla režģim, tad ievieto veselus vai sagrieztus kartupeļus, pārkaisa smalko sāli, katlu noslēdz un karsē 10 minūtes.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt