Ar šķiņķi pildīti gurķi

Sastāvs: 2 skābi gurķi, 50 g vārīta šķiņķa, 1 ola, 2 ēdamkarotes skāba krējuma vai majonēzes, 1 vārīts kartupelis, zaļumi, tomāti vai piparu sarkanās pākstis greznošanai.

Pagatavošana

Gurķus pārgriež gareniski vai šķērsām uz pusēm. Nedaudz nolīdzina, lai gurķis labāk stāvētu, izņem sēklotni. Šķiņķi, kartupeli un vārītu olu sagriež sīkos gabaliņos, sajauc ar krējumu vai majonēzi, pilda gurķu pusītēs, grezno ar zaļumiem, sarkanu tomātu vai piparu strēmelītēm. Gurķu pildīšanai var izmantot arī saceptu vai marinētu sēņu, maltas siļķes, kapātu nēģu un zaļo zirnīšu, kūpinātu zivju masas. Pildītie gurķi noder kā priekš-ēdiens pusdienās vai uzkoda kokteiļu vakarā, aukstajā galdā.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt