ar sieru pildīti auksti kartupeļi

Sastāvs: 8 lieli kartupeļi, 200 g siera, 1 cieti novārīta o8 lieli, ar mizu novārīti kartupeļi, 1 glāze marinētu vai sālītu sēņu, 1 sīpols, 1 cieti novārīta ola, krējums, majonēze vai eļļa, zaļumi, sarkanie pipari, sāls.

Pagatavošana

Ne pārāk mīksti izvārītus kartupeļus notīra, uzmanīgi izņem vidiņus un dobumu piepilda ar sīki sasmalcinātu sēņu masu. Pildījumam sasmalcinātām sēnēm pievieno sakapātas olas, sīpolu un krējumu, majonēzi vai eļļu. Kartupeļus rotā, pildījumam uzliekot gredzenos sagrieztus sarkano pākšu piparu apļus. Pildījuma vidū iesprauž pētersīļu zariņu vai iešķeltu loku. Kartupeļus kārto traukā uz salātu lapām.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt