Ar sēnēm pildīti tomāti

1.variants: Sastāvs: 100 g tomātu Sēņu pildījums: 25 g vārītu sēņu, 5 g sīpolu, 25 g sk. krējuma, garšvielas. Šķiņķa pildījums: 25 g šķiņķa, 5 g sīpolu, 25 g sk. krējuma, garšvielas.

Pagatavošana

Dārza zirņu pildījums: 20 g dārza zirņu, 15 g nēģu, 25 g majonēzes Izvēlas gatavus, cietus vidēja lieluma tomātus. Tos noskalo, ar asu nazīti nogriež virsējo daļu un ar tējkaroti izņem sēklotni. Pēc tam tomātu vidiņā ieliek sēņu pildījumu vai nu šķiņķa pildījumu vai nu dārza zirņu pildījumu ar uzkalniņu, izgrezno ar skābu krējumu, pārkaisa zaļumus un sakārto lēzenā traukā. Ar sēņu pildījumu: Vārītas sēnes sīki sagriež, pievieno sīpolus, skābu krējumu, etiķi, sāli, cukuru un samaisa.

Tāpat var  gatavot ar šķiņķi pildītus tomātus, pildījumu pagatavo šādi: Vārītu šķiņķi sagriež gabaliņos, pievieno skābu krējumu, sīpolus, sāli, piparus, etiķi pēc garšas un samaisa.

Sastāvs:  

Pagatavošana

 

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt