Ar gaļu pildīti tomāti

Sastāvs:  12 tomāti, 300 g cūkas gaļas, 2 ēdamkarotes risu, 1 sīpols, sāls, garšvielas, zaļumi, 50 g sviesta vai margarīna, 2 ēdamkarotes skāba krējuma, siers.

Pagatavošana

Izvēlas vidēji lielus, gludus, stingrus tomātus. Tiem nogriež vāciņus, ar tējkaroti izņem sēklotnes un izdobtos vidiņu piepilda ar gaļas masu, ko pagatavo, samaltai gaļai pievienojot vārītus, atdzesētus rīsus, sāli, piparus, sasmalcinātu sīpolu, zaļumus un viegli izmaisot. Pārziež ar skābu krējumu, pārkaisa ar sarīvētu sieru. Tomātus liek ietaukotā ugunsdroša stikla veidnē, cepeškrāsnī sacep, tad pārlej ar krējuma mērci, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem. Pasniedz kopa ar vārītiem kartupeļiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt