Ar cīsiņiem pildīti kartupeļi

Sastāvs: 8 lieli iegareni kartupeļi, 8 cīsiņi vai mednieku desiņas, 2 šķēles žāvēta speķa.

Pagatavošana

Notīrītos, labi nomazgātos kartupeļos ar ābolu seržu duramo izdur tuneli gareniskā virzienā. No apvalka atbrīvo desiņas un ievelk sagatavotajos kartupeļos. Kartupeļus ietin plānās speķa šķēlēs vai uzliek tās virsū kartupeļiem, pannā pielej nedaudz ūdens cep cepeškrāsnī mīkstus.

Pasniedz ar salātiem. Ēdiena ātrākai pagatavošanai kartupeļus var pirms desiņu ievilkšanas nedaudz apvārīt, tad sietā notecināt un tālāk rīkoties, kā iepriekš aprakstīts.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt