Antrekots ar sīpoliem

Sastāvs: 150 g. liellopa gaļas, 10 g. tauku, 100 g. sīpolu, 15 g. sviesta, sāls, pipari, zaļumi.

Pagatavošana

Liellopa mīkstumam sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, tās izdauza, pārkaisa sāli, piparus, izveido ovālas un sakarsētos taukos cep no abām pusēm brūnas un gatavas. Sīpolus sagriež ripiņās un sviestā cep, līdz mīksti. Uz pannas, kur cepta gaļa un sīpoli, uzlej nedaudz buljona, uzvāra un izkāš. Cepešbļodā sakārto antrekotu, pārliek to ar ceptiem sīpoliem, pārlej mērci un grezno ar zaļumiem.
Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, skābētiem vai marinētiem gurķiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt