Alū sutināta vērša gaļa

Sastāvs: 1 kg vērša gaļas, 100 gr speķa, sāls, sīpoli, zaļumi, porcija virču, sēnes, eitrona miza, pudele alus, milti.

Pagatavošana

Gaļu (ieteicams astes gabals) atbrīvo no ādas un kauliem, labi apdauza un iespeķo. Noslēdzama katla dibenā ieklāj speķa šķēles, saliek sīpolus, zaļumus (dilles, pētersīļi, loki), virces, sēnes un citrona mizas gabaliņus, virsū uzliek gaļu, apliek ar atlikušajiem zaļumiem, vircēm, speķa šķēlēm, aplej ar alu (alus vietā var arī ņemt uz pusēm alu ar ūdeni). Mērci satumina ar taukšķētiem miltiem un ēdienu, ja vajadzīgs, vēl attiecīgi nogaršina.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt