Ābolu un apelsīnu ievārījums

Sastāvs:Āboli 500gr, apelsīni 500gr, cukurs 1kg, kanēlis 0,5tēj.k.

Pagatavošana

Augļus mazgā un nosusina. Ābolus griež uz četrām daļām, izņem serdeni.
Apelsīnus nomizo un griež uz četrām daļām, izņem sēkliņas.

Augļus ievieto katlā, ieber cukuru un atstāj uz stundu suloties.
Liek uz uguns, pievieno kanēli un apmaisot, ar koka karoti, vāra uz vidējas uguns. Vāra apmēram vienu stundu.
kad pabeigta vārīšana augļus sablenderē, kad atdzisis pilda iepriekš sagatavotās burciņās, vāko ciet.
Uzglabā vēsā vietā.

Ābolu un apelsīnu ievārijums
Ābolu un apelsīnu ievārijums
Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt