Ābolu sula ziemai.

Āboli

Ābolus mazgā un atdala serdeni. Griež uz četrām daļām. Izlaižam cauri sulas spiedei, no iegūtās sulas atdalām putas. Ņemam katlu, ielejam sulu un liekam uz uguns. Ja āboli ir ļoti skābi, var pievienot cukuru līzd garša Jūs apmierinās. Līdz ko sula sāk vārīties slēdzam uzreiz laukā, lai sula nezaudē savas vitamīnu vērtības. Gatavojam pudeles, kurās liesim sulu. Pudeles kārtīgi mazgā un izkarsē. Kamēr pudeles vēl siltas pildām sulu iekšā, vākojam.

Šādā veidā iegūsim ļoti vērtīgu un vitamīniem bagātu, patiešām 100%, ābolu sulu ziemai. Šo sulu uzglabā vēsā, tumšā vietā.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt