Ābolu salati ar skabetiem kāpostiem

Sastāvs: 600 g ābolu, 1 ēdamkarote citronu vai cidoniju sulas, 200 g skābētu kāpostu, 1 tējkarote cukura, sals, 4 ēdamkarotēs eļļas,1 tējkarote tomātu pastas.

Pagatavošana

Nomazgātus saldskābus ābolus atbrīvo no serdes, sagriež kubiņos un apslaka ar citronu vai cidoniju sulu. Skābētus kāpostus sagriež sīkāk un sajauc ar sagrieztiem āboliem. Eļļai pievieno tomātu pastu, cukuru, sāli un pagatavo mērci, kuru pārlej salātiem. Šos vitamīnu salātus pasniedz ka patstavigu ēdienu ar restētu rupja maluma kviešu maizes šķēli.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt