Ābolu plātsmaize

Sastāvs: Rauga mīkla, 6 gb. āboli, 0,5 mll krējums, 1 gl cukurs, 3 olas, 50 g margarīns, vanilins, kanelis.

Pagatavošana

Rauga mīklu pagatavo tāpat kā pīrāgiem. Mīklu izveltnē uz cepešpannas, uzgriež margarīna piciņas, pārkaisa ar cukuru, kārto iepriekš nomizotus un sagrieztus ābolus. Tad pagatavo pārlejamo masu, ņem trauku un sakuļ olas ar krējumu, cukuru, vanilīnu un mazliet miltu, šo masu pārlej pāri plātsmaizei, pārkaisa ar cukuru un kanēlīti. Cep cepeškrāsni pie 175ºC apmēram 20 min. Lai labi garšo!

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt